Norske lærere går digitalt

Kommunikasjonsbyrået Itera Gazette har utviklet en app-basert løsning som gjør bladet Utdanning tilgjengelig på nettbrett og mobil, uavhengig av plattform. Bladet utgis av Utdanningsforbundet, med et opplag på 145.000. Antall lesere er 219.000, ifølge TNS Gallup.

Målet var å beholde dagens lesere, skaffe nye, utarbeide nytt og mer tidsriktig design samt fornye artiklene i magasinet Utdanning. I tillegg ønsket man altså å gjøre magasinet tilgjengelig på lesebrett og mobil.

– Magasinet Utdanning har Norges kanskje mest engasjerte lesere. De bidrar med innhold, deltar i debatter og skiver artikler til magasinet. Utdanningsforbundet ønsket å være i front med å lansere en brukervennlig løsning for magasinet på brett, ettersom dette åpner for raskere og enklere dialog med leserne, sier seniorrådgiver i Itera Gazette, Jorunn Aarskog.
– For oss er det viktig å være der leserne forventer å finne oss, og som et av Norges største fagblader er det naturlig at vi er tidlig ute med å tilby leserne en egen versjon på nettbrett, sier Harald Wollebæk, seksjonssjef for nett, desk og layout i Utdanning.

Kilde: http://www.kreativtforum.no/?ID=Cases&guid=6f8bf6b5-d779-4e93-aff9-ed1ff529f963

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Nyheter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s