Gi en gave som blir satt pris på

To gode bøker som vi nettopp er kommet ut med er [geim] og Frosset øyeblikk.

[geim]
Småkriminelle Henrik ”HP” Pettersen finner en dag en mobiltelefon på T-banen som merkelig nok vet det meste om livet hans. På displayet dukker det opp et enkelt spørsmål: vil du spille et spill?  HP takker ja og blir tatt med i et virkelighetsspill hvor utfordringene blir mer og mer risikofylte og hvor han etter hvert gjør nesten hva som helst for å få lov til å fortsette spillet.  
Den andre hovedpersonen er polisinspektør Rebecca Normén. Hun har stålkontroll på sitt liv og alle profesjonelle mål pent plottet på karrierekartet. Som en stigende stjerne på Säpo’s Privacy Department, har hun nylig flyttet til elitegruppen som administrerer de dyktigste aktivitetene.
Alt ville vært perfekt, hvis det ikke var for disse brevene som noen legger i hennes garderobe og at noen stadig ringer hennes telefonsvarer når hun ikke er hjemme.
Er det noen som leker med henne? Spiller et spill?
Virkelighetsspillet får HP’s og Rebeccas liv til å nærme seg hverandre og spenningen stiger ytterligere.
 
 
 
Frosset øyeblikk
En kald vintermorgen gjør Åke og hans nabo Seja et forferdelig funn. De finner en massakrert mannskropp, skutt og overkjørt, ved et gammelt bilverksted. Når Seja får se den døde, skyller ubehagelige minner fra fortiden over henne og hele hennes liv snus opp ned. Kort tid senere finner man ytterligere et lik drept på samme måte, skutt og overkjørt. Flere politidistrikt samarbeider, men de finner ingen sammenheng mellom de drepte mennene. Nå etterforsker Christian Tell og han team etter hvert nærmere seg en løsning og antatt gjerningsmann er funnet, inntreffer et nytt tilsvarende drap. 

 

I salg hos ARK og alle andre bokhandlere! Det også mulig å bestille direkte fra www.bok-forlaget.no eller sende en mail til tom@bok-forlaget.no

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s